Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد از راه‌اندازی کانون‌های سلامت محلات در نقاط مختلف استان یزد خبر داد. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۳ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدحسین لطفی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت در جامعه و ترویج فرهنگ خودمراقبتی در همه قشرهای جامعه اظهار داشت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و به تبع آن معاونت اجتماعی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها به دنبال ترویج فرهنگ خود مراقبتی در جامعه و افزایش سواد سلامت جامعه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی از راه اندازی دبیرخانه کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در استان یزد خبر داد و عنوان کرد: در این دبیرخانه نهادها و ادارات مختلف دولتی و غیردولتی و مردمی مرتبط نقش آفرین و تاثیرگذار هستند و باید از ظرفیت همه بخش‌ها نهایت استفاده و دقت برده شود.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) استان یزد عنوان کرد: در حال حاضر 40 سازمان مردم نهاد و خیری در استان یزد در حوزه‌های مرتبط با سلامت فعالیت دارند.

لطفی با اشاره به راه‌اندازی مجمع سلامت استان یزد در سال گذشته و به دنبال آن در تمام شهرستان‌های استان، گفت: پس از راه‌اندازی مجامع سلامت در شهرستان‌های مختلف استان یزد، الان بحث راه‌اندازی کانون‌های سلامت در محلات مختلف یزد در دستور کار قرار گرفته تا بتوانیم به وسیله این کانون‌ها، مشارکت مردمی در بحث سلامت اجتماعی را افزایش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه کانون‌های سلامت محلات حلقه بسیار خوبی در بحث سلامت جسمی و روانی جامعه است ادامه داد: مسائل موجود در بحث سلامت محلات در این کانون‌ها بررسی و در صورت نیاز به مجامع سلامت شهرستانی و استانی و در صورتی که نیاز به بررسی و رفع مشکل در سطح کشوری بود، به مجلس ارجاع داده می‌شود.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) استان یزد عنوان کرد: در راستای بالا بردن سواد سلامت مردم و ترویج و تبلیغ مبانی آموزش سلامت در سطح جامعه، دو اداره مددکاری اجتماعی و همچنین اداره آموزش سلامت به معاونت اجتماعی دانشگاه افزوده شده است.

انتهای پیام/ ز

R41376/P41362/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده مراقبت از جایگاه متناسب با عظمت و شان جامعه پزشکی را از جمله وظایف متصدیان و متولیان نظام سلامت کشور و نیز اعضای حوزه سلامت کشور توصیف کرد و اظهار داشت: اجازه ندهیم برخی کار‌ها به گنجینه و ذخیره ارزشمند وباستانی کشور آسیب وارد کند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما نباید رسالت و وظیفه اصلی مان را در تلاطم این هیاهو‌ها گم کنیم و از تمرکز بر آن خارج شویم، افزود: رسالت ما تلاش بر بهتر بودن و درنوردیدن مرز‌های دانش پزشکی است برای اینکه به مردم سرزمین مان بهتر خدمت کنیم، سلامت مردمان را بهتر حفظ کنیم و روایت گر داستان زندگی مردمانی باشیم که سرنوشت شان با هنر طبابت ما در هم تنیده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در ادامه صحبت هایش به چالش‌های درونی و بیرونی جامعه پزشکی نیز گریزی زد و وضعیت جایگاه جامعه پزشکی را کلان چالش بیرونی دانست و عنوان کرد: این چالش مربوط به ذات گروه پزشکی است و منحصر به جغرافیای خاصی نیست چرا که علم پزشکی در حال تغییر و تحولات بسیار جدی است و فناوری‌های جدید، بار بیماری‌های جدید و تمایل کم برای ورود به رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی بویژه در کشور‌های توسعه یافته از جمله این چالش‌های بیرونی است. 

وی همچنین در طبقه بندی چالش‌های درونی جامعه پزشکی، مداخلات غیر مجاز، تعارضات بین رشته ای، مهاجرت‌های شغلی و جغرافیایی و خودکشی رزیدنت‌ها را از جمله چالش‌های قابل توجه خواند و گفت: ۱۲ چالش درونی پیش روی جامعه پزشکی را فهرست وار به گوش تمامی مسئولین در همه رده‌های کشوری رسانده ایم و این چالش‌ها طی نامه نگاری‌های مکرر و جلسات پی در پی به حضور تمامی مسئولین رده بالای کشوری بیان شده است.

دکتر رئیس زاده در همین زمینه افزود: ما برای پیگیری چالش‌های درونی جامعه پزشکی جنگیدیم و انصافا تا آخرین روزنه پیگیری و دنبال کردیم مصداق آن رشد قابل توجه جز حرفه‌ای تعرفه‌ها بود. هر چند که معتقدیم تعرفه‌ها امسال نیز با قیمت واقعی فاصله دارد و معترض هم هستیم، اما در بحث حق ویزیت و جز حرفه‌ای نسبت به میانگین ۱۴ سال اخیر رشد قابل توجهی را شاهد بودیم که حاصل تلاش‌های مستمر است.

وی با دستوری خواندن تعرفه‌های پزشکی گفت: همین تعرفه‌های دستوری را وارد هزاران فرمول می‌کنند، با تاخیر چند ماهه پرداخت می‌کنند از طرفی باید گفت که مالیات در ذات تعرفه دستوری مستتر است و مالیات این نوع تعرفه گذاری از قبل حساب شده است. هیچ صنفی اینگونه نیست. ما پیگیری این موضوع هستیم و البته کار بسیار دشواری را پیش رو داریم.

دکتر رئیس زاده درپایان صحبت هایش جامعه پزشکی را به ادامه مسیر با امید و نشاط فراخواند و گفت: بیایید به وظیفه علم آموزی، شاگردپروری، خدمت بهتر با نهایت اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی ادامه دهیم و مقهور تحولات و هیاهو و هجمه‌های رسانه‌ای نشویم. 

گفتنی است، سی و ونهمین کنگره رادیولوژی ایران روز گذشته با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، دکتر محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی، دکتر صداقت عضو جامعه رادیولوژی در شورای عالی نظام پزشکی، دکتر بابک شکارچی معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی، دکتر مصطفی عبداللهی سرپرست اداره ارزیابی عملکرد ورسیدگی به شکایات سازمان نظام پزشکی و نیز رئیس انجمن رادیولوژی ایران و نیز اعضای این انجمن در محل هتل المپیک ایران برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی